אפיית תפוחי אדמה עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף תפוחי אדמה לאפות. מנה זו מכילה סביב 82 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך סוכר, מלח, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מאפה עוף במחבת אחת ותפוחי אדמה, אופים עוף ותפוחי אדמה, ו מאפה תפוחי אדמה עוף לימון עם מחבת אחת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, לשלב את 13 המרכיבים הראשונים.
מניחים שמן בקערה רדודה אחרת. לטבול עוף בשמן; מעיל עם תערובת פירור.
מקום על 15-in משומן. אקס-10-אין. אקס-1-אין. תבנית אפייה.
לתפוחי אדמה, בקערה גדולה, לשלב את השמן, מלח, פטרוזיליה, פפריקה, אבקת שום ופלפל.
להוסיף תפוחי אדמה; לזרוק מעיל.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 1 שעה או עד מיצי עוף לרוץ ברור.