אפיית תפוחי אדמה-פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה-פסטו לאפות. מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מיץ לימון, גבינת רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה וקורט ים תיכוניים אופים עם פסטו, בשר פסטו קינואה לאפות, ו בייקון פסטו פסטה לאפות.
הוראות
זרוק את השקדים והשום דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על, ולעבד עד טחון.
מוסיפים בזיליקום ופטרוזיליה; תהליך עד קצוץ דק.
מוסיפים 2 כפות מרק, 2 כפות גבינה, מיץ לימון, 2 כפיות שמן, ומלח; תהליך עד חלקה.
מורחים 2 כפיות שמן בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 2 כוסות תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה; מורחים 3 כפות תערובת בזיליקום על תפוחי אדמה, ומפזרים 2 כפיות גבינה. חזור על ההליך עם 2 כוסות תפוחי אדמה, 3 כפות תערובת בזיליקום, ו 2 כפיות גבינה. למעלה עם 2 כוסות תפוחי אדמה.
מיקרוגל 1/2 מרק כוס גבוה 1 1/2 דקות או עד חם מאוד.
יוצקים מעל תפוחי אדמה; להפיץ תערובת בזיליקום הנותרים על תפוחי אדמה. מכסים בנייר כסף; אופים ב 425 במשך 45 דקות. לחשוף; מפזרים 2 כפיות גבינה, ואופים 15 דקות נוספות או עד מכרז.