קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אפל בראון בטי

אפל בראון בטי
אפל בראון בטי היא ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. צאו לחנות והרימו אגוז טחון, פירורי לחם לא מתובלים, פלפל אנגלי טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 31%, וזה די רע. אפל בראון בטי, אפל בראון בטי, ו אפל בראון בטי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 5 מנות קרם ברולה, רדודות וסגלגלות
2
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס עם מתלה במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
3
מניחים את התפוחים על משטח ישר, חוצים אותם לשניים ואז לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
מכניסים אותם לקערה בינונית ומצפים אותם בשכבה קלה של גרידת 1 מהלימונים וכל מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובהתוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים20 קופסאות שימורים כל אחת) זיתים בשלים פרוסים, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
בקערה נפרדת מערבבים יחד את החמאה ופירורי הלחם. מתבלים במלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
6
בקערה שלישית שלבו את הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')לחם צרפתי או מחמצת בן יום חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
משמשים מיובשים או צימוקים קצוציםמשמשים מיובשים או צימוקים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
7
מערבבים לתערובת ומוסיפים את פרוסות התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
8
משמנים כל תבנית אפייה עם יתרת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
Planters® אגוזי פקאןPlanters® אגוזי פקאן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
9
שכבו את התחתית בתפוחים וכסו בתערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרלחם מחיטה מלאה, קרום הוסר
10
מכסים את הכלים היטב בנייר אלומיניום ומניחים במרכז התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
11
אופים עד שהתפוחים רכים כשהם מנוקבים בקצה הסכין, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפויצ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
12
הסר את נייר הכסף, העלה את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות צלזיוס ואפה עד שהחום העליון.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
13
מגישים מיד.