אפל בראון בטי
אפל בראון בטי היא ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. צאו לחנות והרימו אגוז טחון, פירורי לחם לא מתובלים, פלפל אנגלי טחון ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 31%, וזה די רע. אפל בראון בטי, אפל בראון בטי, ו אפל בראון בטי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
ציוד מיוחד: 5 מנות קרם ברולה, רדודות וסגלגלות
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס עם מתלה במרכז התנור.
מניחים את התפוחים על משטח ישר, חוצים אותם לשניים ואז לפרוסות דקות.
מכניסים אותם לקערה בינונית ומצפים אותם בשכבה קלה של גרידת 1 מהלימונים וכל מיץ הלימון.
בקערה נפרדת מערבבים יחד את החמאה ופירורי הלחם. מתבלים במלח. הניחו בצד.
בקערה שלישית שלבו את הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט, פלפל אנגלי וציפורן.
מערבבים לתערובת ומוסיפים את פרוסות התפוחים.
משמנים כל תבנית אפייה עם יתרת החמאה.
שכבו את התחתית בתפוחים וכסו בתערובת פירורי הלחם.
מכסים את הכלים היטב בנייר אלומיניום ומניחים במרכז התנור.
אופים עד שהתפוחים רכים כשהם מנוקבים בקצה הסכין, 30 עד 45 דקות.
הסר את נייר הכסף, העלה את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות צלזיוס ואפה עד שהחום העליון.