אפל גאלט
צריך תוספת טבעונית? תפוח גאלט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם גרידת לימון, סוכר מגורען, תפוחים טעימים זהוביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו אפל גאלט, אפל גאלט, ו אפל גאלט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות.
העברה לסדין אפייה ungreased 17-by 14 אינץ'.
מפזרים סולת על בצק, משאיר גבול 2 אינץ ' מסביב.
לזרוק תפוחים עם מיץ לימון גרידה בקערה גדולה, ואז תל על גבי סולת (עוזב גבול) ומפזרים סוכר מגורען על תפוחים. מקפלים את הגבול בצק על תפוחים, קפלים בצק לפי הצורך, כדי ליצור סיבוב 9 אינץ'.
אופים גאלט 30 דקות, ולאחר מכן לכסות באופן רופף עם נייר ואופים עד תפוחים הם מכרז קרום זהוב, 25 עד 30 דקות יותר.
הסר גאלט מהתנור ולהפעיל ברוילר.
תפוחים אבק עם ממתקים סוכר מטגנים 5 עד 6 סנטימטרים מחום עד תפוחים הם רק זהב, 1 עד 3 דקות (לצפות בזהירות; סוכר שורף בקלות). שקופית גאלט מסדין אפייה על מתלה, ולאחר מכן מגניב כדי חם או טמפרטורת החדר.
גאלט יכול להיות אפוי 5 שעות קדימה, מקורר, חשף, ולאחר מכן המשיך בטמפרטורת החדר. אם תרצה, לחמם בתנור 177° עד חם, על 5 דקות.