אפל טארט טאטן
אפל טארט טאטין דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם תפוחי סבתא סמית', חמאה, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 13%. ציון זה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט טאטין בטעם תה (טארט טאטין או תאטום), אפל טארט טאטן, ו אפל טארט טאטן.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מערבבים את התפוחים הפרוסים יחד עם 1/2 כוס הסוכר ומיץ הלימון בקערה גדולה ומניחים בצד. מיץ הלימון ייתן טעם כמו גם ישמור על טריזי התפוחים שלך מפני חמצון. ממיסים את החמאה במחבת אטומה לתנור בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה ומפזרים את 1/2 כוס הסוכר הנותרת באופן שווה על החמאה הנמסה.
מניחים את התפוחים במחבת, בצד שטוח כלפי מטה, מתחילים מבחוץ ועובדים פנימה, חופפים מעט זה את זה. ממלאים את המרכז עם שאר התפוחים. מחזירים את המחבת לאש בינונית-נמוכה על הכיריים ומבשלים עד שהקרמל מתכהה בצבע אחיד, 20 עד 25 דקות. שמירה על חום בינוני-נמוך תבטיח שהקרמל שלך לא יישרף ויתבשל באופן שווה.
הניחו את בצק העלים מעל המחבת ופשוט קפלו את הפינות כך שיתאימו לתבנית.
אופים עד שהקרום תפוח וחום זהוב, 20 דקות.
תן מגניב, ולוודא כי הוא מגניב מספיק כדי להתמודד. שחרר את הקצוות בעזרת סכין חמאה.
מניחים צלחת או מגש גדול יותר מהמחבת ממש מעל. בזהירות (אבל בהתלהבות!) הפוך את העוגה הפוך על הצלחת. אם התפוחים נדבקים למחבת, הסר אותם בזהירות והחזיר אותם למקום שהם שייכים לטארט.
מגישים את הטארט החם עם ג ' לטו או קצפת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לטארט טאטין. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.