אפל-מצוה קוגל
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מצות, חמאה, צימוקים זהובים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו אפל-מצוה קוגל, קוגל תפוחים, ו קוגל תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את התפוחים עם סוכר חום ומיץ תפוזים, להפריש בקערה בינונית.
לשבור את המצה לחתיכות 2 עד 3 אינץ ' ולספוג 1 כוס מים חמים עד רך אבל לא רגשני. תניח בצד.
בעוד המצה סופג, להכות את הביצים עם חוט להקציף בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיפים את המלח, הסוכר, קינמון, חמאה מומסת, צימוקים ומשמשים.
לסחוט את הנוזל מן matzoh מרכך ולהוסיף את matzoh לתערובת הביצה עם התפוחים. מערבבים היטב את הקוגל ויוצקים לתוך תבשיל קדרה משומן קל 2 1/2 ליטר או מחבת 10x14 אינץ'. נקדו את החלק העליון של קוגל עם 4 כפות חמאה.
אופים את קוגל במשך 1 שעה. מכסים את החלק העליון בנייר כסף אם החלק העליון מתחיל להיות חום מדי מוקדם באפייה.
הסר את הקוגל מהתנור וקריר לטמפרטורת החדר.
קוגל יכול להתבצע 2 ימים קדימה, מקורר, ומקורר, מכוסה. מביאים לטמפרטורת החדר ומחממים בתנור 177°.