קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות14
ציון בריאות31
מגזין

אפל-מרווה הודו קלוי

אפל-מרווה הודו קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הודו קלוי של אפל מרווה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עלי מרווה, תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. נסו הודו קלוי משופשף בג'לפנו קלוי, מרווה טרייה וחמאת תפוזים, אפל וחכם טורקיה, ו המבורגרים של מרווה ותפוח הודו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר קטן שלבו את סיידר התפוחים, הג ' לי והחמאה. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מסירים מהאש ומניחים בצד. שמרו 2 כפות לגימור.
3
בקערה קטנה שלבו מרווה טחונה וחמאה. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; לשפשף תערובת חמאה מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מברישים הודו עם סיידר תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מפזרים מלח ופלפל על טורקיה ובתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
מניחים את התפוחים, הבצל ועלי המרווה בתוך החלל. תוחבים כנפיים מתחת להודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
מקלות עוףמקלות עוף
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
7
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
8
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 3-1/2 עד 4 שעות או עד שמד חום בשר קורא 180 ניתנים לזיהוי, וצולים מדי פעם בתערובת סיידר. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
9
מברישים בתערובת סיידר שמורה. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)