קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפל-פרנגיפן גאלט

אפל-פרנגיפן גאלט
גאלט תפוח-Frangipane עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחים, גבישי סוכר גסים, פרנגיפאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו גאלט משמש Frangipane, Rhubarb & כתום גאלט Frangipane, ו גאלט דובדבן מייפל עם זנגביל מסוכר Frangipane (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191° (190°C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקלף, הליבה, ולחתוך את התפוחים לפרוסות 1/2 אינץ '(1.5-ס " מ).
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3
קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק לעיגול בקוטר של כ-14 אינץ '(36 ס " מ).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים אותו לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
למרוח את frangipane על הבצק, משאיר גבול 2 אינץ '(5 ס " מ). מסדרים את פרוסות התפוח במעגלים קונצנטריים מעל frangipane, או פשוט לפזר אותם בשכבה אפילו. מקפלים את הגבול של הבצק על התפוחים ומברישים את הקרום עם חלק מהחמאה המומסת, ואז מברשת קלה או לטפטף את שאר החמאה על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מפזרים חצי מהסוכר על הקרום, ואת החצי הנותר על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
אופים את גאלט עד התפוחים רכים ואת הקרום יש השחמה, על 1 שעה. החליקי את הגאלט מנייר הקלף ואל מדף תיל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. אתה יכול לטפטף את גאלט עם דבש חם או זיגוג אותו עם ריבת משמש מתוח, דליל עם מספיק מים כדי להפוך אותו להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
אחסון: הבצק יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש ומקורר. הטארט צריך להיות מוגש ביום שהוא אפוי. וריאציה: עבור גאלט נקטרינה-Frangipane, תחליף 3 נקטרינות גדולות (1 3/4 פאונד/795 גרם), מגולען לחתוך 1/2 אינץ '(1.5 ס " מ) פרוסות, עבור התפוחים. (אם אתה רוצה את nectarines יש טעם בולט מאוד טארט, להקטין את כמות frangipane; אתה יכול להשתמש מעט כמו מחצית הכמות, או על 1/2 כוס/125 מ " ל). סדר את פרוסות נקטרינה במעגלים קונצנטריים בקושי חופפים. אתה יכול להשתמש אפרסקים קלופים במקום של נקטרינות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA