אפל-פרנגיפן גאלט
גאלט תפוח-Frangipane עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחים, גבישי סוכר גסים, פרנגיפאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו גאלט משמש Frangipane, Rhubarb & כתום גאלט Frangipane, ו גאלט דובדבן מייפל עם זנגביל מסוכר Frangipane (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191° (190°C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
לקלף, הליבה, ולחתוך את התפוחים לפרוסות 1/2 אינץ '(1.5-ס " מ).
קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק לעיגול בקוטר של כ-14 אינץ '(36 ס " מ).
מעבירים אותו לתבנית אפייה מוכנה.
למרוח את frangipane על הבצק, משאיר גבול 2 אינץ '(5 ס " מ). מסדרים את פרוסות התפוח במעגלים קונצנטריים מעל frangipane, או פשוט לפזר אותם בשכבה אפילו. מקפלים את הגבול של הבצק על התפוחים ומברישים את הקרום עם חלק מהחמאה המומסת, ואז מברשת קלה או לטפטף את שאר החמאה על התפוחים.
מפזרים חצי מהסוכר על הקרום, ואת החצי הנותר על התפוחים.
אופים את גאלט עד התפוחים רכים ואת הקרום יש השחמה, על 1 שעה. החליקי את הגאלט מנייר הקלף ואל מדף תיל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. אתה יכול לטפטף את גאלט עם דבש חם או זיגוג אותו עם ריבת משמש מתוח, דליל עם מספיק מים כדי להפוך אותו להפיץ.
אחסון: הבצק יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש ומקורר. הטארט צריך להיות מוגש ביום שהוא אפוי. וריאציה: עבור גאלט נקטרינה-Frangipane, תחליף 3 נקטרינות גדולות (1 3/4 פאונד/795 גרם), מגולען לחתוך 1/2 אינץ '(1.5 ס " מ) פרוסות, עבור התפוחים. (אם אתה רוצה את nectarines יש טעם בולט מאוד טארט, להקטין את כמות frangipane; אתה יכול להשתמש מעט כמו מחצית הכמות, או על 1/2 כוס/125 מ " ל). סדר את פרוסות נקטרינה במעגלים קונצנטריים בקושי חופפים. אתה יכול להשתמש אפרסקים קלופים במקום של נקטרינות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA