קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפל-פרנגיפן גאלט

אפל-פרנגיפן גאלט
גאלט תפוח-Frangipane עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחים, גבישי סוכר גסים, פרנגיפאן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו גאלט משמש Frangipane, Rhubarb & כתום גאלט Frangipane, ו גאלט דובדבן מייפל עם זנגביל מסוכר Frangipane (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191° (190°C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לקלף, הליבה, ולחתוך את התפוחים לפרוסות 1/2 אינץ '(1.5-ס " מ).
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3
קמח קל משטח עבודה ומגלגל את הבצק לעיגול בקוטר של כ-14 אינץ '(36 ס " מ).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים אותו לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
למרוח את frangipane על הבצק, משאיר גבול 2 אינץ '(5 ס " מ). מסדרים את פרוסות התפוח במעגלים קונצנטריים מעל frangipane, או פשוט לפזר אותם בשכבה אפילו. מקפלים את הגבול של הבצק על התפוחים ומברישים את הקרום עם חלק מהחמאה המומסת, ואז מברשת קלה או לטפטף את שאר החמאה על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מפזרים חצי מהסוכר על הקרום, ואת החצי הנותר על התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
אופים את גאלט עד התפוחים רכים ואת הקרום יש השחמה, על 1 שעה. החליקי את הגאלט מנייר הקלף ואל מדף תיל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. אתה יכול לטפטף את גאלט עם דבש חם או זיגוג אותו עם ריבת משמש מתוח, דליל עם מספיק מים כדי להפוך אותו להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
9
אחסון: הבצק יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש ומקורר. הטארט צריך להיות מוגש ביום שהוא אפוי. וריאציה: עבור גאלט נקטרינה-Frangipane, תחליף 3 נקטרינות גדולות (1 3/4 פאונד/795 גרם), מגולען לחתוך 1/2 אינץ '(1.5 ס " מ) פרוסות, עבור התפוחים. (אם אתה רוצה את nectarines יש טעם בולט מאוד טארט, להקטין את כמות frangipane; אתה יכול להשתמש מעט כמו מחצית הכמות, או על 1/2 כוס/125 מ " ל). סדר את פרוסות נקטרינה במעגלים קונצנטריים בקושי חופפים. אתה יכול להשתמש אפרסקים קלופים במקום של נקטרינות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA