אפל שרלוט
אפל שרלוט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכי לחנות ותאספי תפוחים, סוכר, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Apple Pan Charlotte, אפל שרלוט, ו אפל שרלוט.
הוראות
מערבבים את התפוחים, כוס הסוכר, הצימוקים, גרידת לימון ומיץ בסיר כבד. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 810 דקות, מנענעים את המחבת מדי פעם, עד שהתפוחים רכים מאוד ומתחילים להתפרק.
מחממים התנור ל 191° (190C).
צחצח את החלק הפנימי של המחבת עם חלק מהחמאה.
הסר את הקרום מן הלחם, ולאחר מכן לחתוך את הלחם לתוך 14 פרוסות.
מברשת שני הצדדים של כל פרוסת לחם עם חמאה.
מערבבים יחד את 3 כפות הסוכר שנותרו ואת הקינמון ומפזרים על צד אחד של הלחם.
מניחים 3 פרוסות לחם, בצד מסוכר למטה, בתחתית המחבת, זמירה כדי להתאים.
חותכים 8 פרוסות לשניים, ומעט חפיפה אותם, בצד מסוכר החוצה, כדי ליישר את הצדדים של המחבת.
כפית את תערובת התפוחים לתוך קליפת הלחם. מכסים עם פרוסות הלחם הנותרות, בצד מסוכר למעלה, זמירה כדי להתאים לפי הצורך. מקפלים על פרוסות הלחם בצד של המחבת כדי לחפוף מעט את החלק העליון של שרלוט.
אופים 3035 דקות, או עד פריך וזהב.
תן לעמוד במשך 5 דקות, ואז להסיר את הצדדים של המחבת.
מפזרים סוכר קונדיטור ומגישים חם.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;