אפרוחי מקרון לימון
אפרוחי מקרון לימון עשויים להיות רק המתכון המקסיקני שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב וידידותי ל-Fodmap מכיל 76 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. תמורת 17 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד הכי טוב כקינוח, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . אם יש לכם פתיתי קוקוס, חלבוני ביצה, תפוז ו/או שעועית ג'לי, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , שניתן לשפר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארטלטים מקרון לימון , עוגת גבינה מקרון ללא אפייה לימון , וקיני מקרון קוקוס לימון .
הוראות
מחממים את התנור ל-325 מעלות F. מרפדים שני ניירות אפייה בנייר אפייה.
מערבבים את הקוקוס, הלימון קארד, החלבונים והמלח בעזרת מרית בקערה בינונית עד לקבלת מרקם אחיד.
מגלגלים כפות נדיבות מהתערובת לצורות ביצים, מניחים אותן עם הצד הגדול כלפי מטה על ניירות האפייה המוכנים. חזור על הפעולה עם שאר התערובת.
אופים עד שהתחתית וכמה משפשפי הקוקוס מקבלים חום זהוב עמוק, כ-20 דקות.
בינתיים חוצים את פולי הג'לי לשניים לאורכם ומניחים בצד.
מוציאים את המקרונים מהתנור ונותנים להם להתקרר מספיק כדי להתמודד, אך עדיין חמימים, כ-5 דקות.
קח אחד מחצאי שעועית הג'לי וצבוט קצה כדי ליצור מקור מחודד. החזק את הקצה, עם הצד המבריק כלפי מעלה, ודחף את הקצה המעוגל אל הצד של מקרון. דחפו 2 מיני שוקולד צ'יפס, צד שיא פנימה, לתוך המקרון משני צידי המקור לעיניים. חוזרים על הפעולה עם שאר המקרונים ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
מקרונים עובדים ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "