אפרסמון-פשטידת דלעת
אפרסמון-פשטידת דלעת היא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, מסקרפונה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, Wild Herbed דלעת מרק אפרסמון, ו Paleo דלעת פרסימון שייק או פודינג.
הוראות
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קלות לרסס זכוכית בקוטר 9 אינץ ' או צלחת פאי קרמיקה עם שמן צמחי ספריי בישול.
במעבד מזון, למזג את הקמח, סוכר ומלח עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת גבינת מסקרפונה ומערבבים עד לגושים לחים. אסוף את הבצק לכדור. זרוק חתיכות 2 אינץ ' של בצק על החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת העוגה. באמצעות קצות אצבעות לחים לחץ על הבצק יחד כדי ליצור קרום חלק. באמצעות הקוצים של מזלג, לדקור את הבצק בכל רחבי.
אופים את הקרום עד הקצה הוא השחמה ואת מרכז הקרום הוא זהב חיוור, על 25 דקות.
מעבירים את הקרום למשטח עבודה.
צחצח את התחתית ואת הצדדים של הקרום עם שימורי משמש.
עבור המילוי: במעבד מזון, לשלב את הדלעת ואת האפרסמון. להתמזג עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר, מסקרפונה, שמנת, קורנפלור, קינמון, מלח וביצים. להתמזג עד חלקה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום המבושל.
אופים את העוגה עד חריצים או סדקים מופיעים סביב הקצה והמרכז מוגדר, כ -35 דקות. לקרר את העוגה על מדף. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
אופים וקריר לטמפרטורת החדר. מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומקררים.)
ממש לפני ההגשה, לנקות את החלק העליון של העוגה עם אבקת סוכר.