אפרסק & אוכמניות אנקה
אפרסק & אוכמניות אנקה דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 78 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך חלב, מיץ של תפוזים, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 37%. מתכונים דומים: בריטת אוכמניות, בריטת אוכמניות, ו בריטת אוכמניות.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
חמאה צלחת רדוד רדוד רחב. מערבבים את הקורנפלור עם גרידת תפוזים ומיץ, ומניחים במחבת גדולה עם הסוכר. חצי, אבן, לחתוך את האפרסקים ולהוסיף למחבת. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב בעדינות עד הרוטב מבריק מעובה, על 3-4 דקות.
הסר מן החום, מערבבים את האוכמניות וקצה לתוך המנה מוכנה.
להטות את הקמח לתוך קערת ערבוב ולהוסיף את חמאת 50 גרם. לשפשף את החמאה לתוך הקמח עד שהוא דומה פירורי לחם בסדר, ולאחר מכן מערבבים במחצית הסוכר.
מערבבים את הסוכר שנותר עם הקינמון ומניחים בצד.
מוסיפים את החלב למרכיבים היבשים ומערבבים לבצק רך. הפוך על משטח מקומח קלות ללוש בקצרה.
רול החוצה כדי מלבני בערך 16 x 24cm.
מברשת עם חמאה מומסת ומפזרים באופן שווה עם סוכר מתובל.
להפשיל מצד אחד ארוך לחתוך לתוך 12 פרוסות. לסדר סביב החלק העליון של המנה, עוזב את המרכז חשוף.
אופים במשך 20-25 דקות, עד ציפוי הוא פריך וזהב.