קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות3
ציון בריאות32
מגזין

אפרסק, אנדיב, ארוגולה, סלט שקדים מרקונה

אפרסק, אנדיב, ארוגולה, סלט שקדים מרקונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק, אנדיב, ארוגולה, סלט שקדים מרקונן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 794 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא שאלוט, שרי חומץ, פירה אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סלט ארוגולה עם תאנים, פטה ושקדים מרקוניים, סלט ארוגולה עם שמן כמהין לבן, שקדים מרקונן ופרמזן מגולח, ו כרוב וסלט שקדים מרקונן.

הוראות

1
בשבוע שעבר, כשהבחנתי באפרסקים האורגניים הראשונים של השנה בשוק מונטריי, צעקתי בהנאה. הקיץ בדרך! איש התוצרת שלי בשוק מונטריי אמר לי שהאפרסקים טובים וידעתי בדיוק מה אני רוצה להכין: סלט האפרסקים של תומאס קלר מיועד מאז שקיבלתי אד הוק בבית.הבאתי הביתה שקית גדולה של אפרסקים ואוטיס ולילה, שנראו נרגשים כמו פירות אבן כמוני, זללו את האפרסקים מיד. חזרתי לשוק לעוד שני סבבים של אפרסקים לפני שיכולתי להרחיק מספיק פירות מהילדות הרעבות שלי כדי להכין את הסלט של טי-קיי.לא מפתיע למתכון תומס קלר, הסלט היה עסקה רב שלבים. קודם הייתי צריכה להכין פירה אפרסק. ראה מתכון כאן. קילוף האפרסקים והריח הבושם הייחודי שלהם עשה את המשימה הזאת worthwhile.My גישה נינוחה במטבח גרמה לי להרגיש קצת כעוס שהייתי צריך לעשות כל כך הרבה עבודה כדי להכין סלט. רק רציתי לאכול את כל המרכיבים המפתים: ארוגולה התינוק, אנדיב, שקדים מרקונה, וכמובן אפרסקים. אספתי מספיק כוח רצון כדי לסיים להכין את הסלט.Ingredtsadapted מ-Thomas Keller ' s Ad Hoc ב-Home3 heads white Belgian endive3 heads אדום בלגי endive2 כפות אפרסק Puree1 כף קצוצה דק shallot1 כף קצוצה איטלקית parsley1 / 4 כוס שרי vinegar3 / 4 כוס זית oil1 1/2 פאונד peacheskosher מלח ופלפל טחון טרי1 כפות arugula1 / 2 כוס almondsi מרקונה almondsi הוראות מפורטות כמו הדרך הפשוטה. להכנת endive הוא מציע חיתוך 1/2 אינץ ' מהחלק התחתון של כל ראש endive. זה יאפשר לעלים החיצוניים ליפול בקלות מהליבה. המשך חיתוך הבסיס במרווחים 1/2 אינץ ' עד כל העלים להשתחרר. (טכניקה זו עשויה להיות ברורה לך, אבל אני תמיד היה cored endive הראשון. הטכניקה של TK היא כל כך הרבה יותר פשוטה ועושה עבור עלה חי נראה נחמד בסופו של דבר.)
מרכיבים שתצטרך
שקדים מרקונהשקדים מרקונה
ארוגולה התינוקארוגולה התינוק
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אנדיבאנדיב
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מניחים עלי אנדיב בקערה של מים קרים במשך כ 5 דקות כדי לרענן. ואז לנקז ולייבש את העלים.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברה גדולה bowl.In קערה בינונית, להקציף יחד פירה אפרסק, שאלוט, פטרוזיליה, וחומץ. ואז לאט לאט להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים אפרסקים לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.באמצעות קישוטי האפרסק, קוביות דק לעשות 1/4 כוס של חתיכות אפרסק. מערבבים חתיכות אפרסק חתוכות לקוביות לתוך ההלבשה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
טפטוף 1/2 רוטב סביב הצדדים של הקערה הגדולה מחזיק את העלים endive. לזרוק כדי מעיל קל עם ההלבשה. מתבלים במלח ובעירית. לזרוק ארוגולה ואפרסק מעיל עם שכבה קלה של ההלבשה.מסדרים סלט על מגש הגשה עם קצת יותר ויניגרט מעל. להביא נשאר ההלבשה לשולחן בקערה להוספת כרצונו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
אנדיבאנדיב
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגיש וריאציה 6a ארוחת ערב טעימה:עובדי האלילים בי המשיך לאכול את הסלט עם האצבעות שלי. נכנעתי לדחפים שלי ושיניתי את המתכון של קלר לאחד שהתאים לסגנון שלי. זרקתי כמה פרוסות ארוגולה ואפרסק לרוטב של טי-קיי ושמתי אותם ושקד מרקונה על חתיכת אנדיב.... סלט אלגנטי מיד הפך אוכל אצבע יפה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
אנדיבאנדיב
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים