קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

אפרסק אפרסק לחם

אפרסק אפרסק לחם
ניתן להכין את לחם האפרסק האפרסק בערך 55 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 357 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש שימורי אפרסק, קמח, חמאה וביצים. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד טוב כמו לחם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 25%. 'רק פיצ' י ' אפרסק בליני, רק אפרסק: גלטות מלבה אפרסק, ו גלידת אפרסק אפרסק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר החום, אבקת האפייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים אפרסקים, שומרים 1/4 כוס סירופ. קוצצים דק 1 כוס אפרסקים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
מניחים את שאר האפרסקים והסירופ השמור בבלנדר או במעבד מזון; מוסיפים ביצים וחמאה. מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה את הפקאנים והאפרסקים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
כף לשניים משומנים 5-3 / 4 אינץ'. איקס 3-ב. איקס 2-ב. מחבתות כיכר.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגישים עם שימורי אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק