אפרסק ושזיף קרוסטדה
אפרסק ושזיף Crostada עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 293 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, פקאן, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו אפרסק-שקדים קרוסטדה, עוגת אפרסק ושזיף, ו עוגת שזיף אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק פירות עם 1 כף. סוכר.
בואו לעמוד במשך 20 דקות. מחממים תנור ל 232°; מתלה להגדיר בעמדה התחתונה באמצע. קו גיליון אפייה מעוטר קלף.
הפוך ציפוי: בקערה, לשפשף יחד 1/4 כוס סוכר וגרידת לימון. מערבבים בקמח ומלח. לשפשף בחמאה באמצעות קצות האצבעות עד התערובת מתפוררת. תוסיף פקאנים.
על משטח משוריין היטב, לרדד בצק עלים לסיבוב 14 אינץ ' מחוספס. בזהירות להעביר גיליון אפייה. מסננים תערובת פירות (להשליך מיץ) וכפית באופן שווה על גבי מאפה, משאיר גבול 2 אינץ'.
מפזרים ציפוי על מילוי וקפלים על קצוות של מאפה.
להקציף ביצה עם 1/4 כפית. מים קרים וקצוות מברשת קלות של מאפה עם ביצה לשטוף. להכניס למקרר במשך 20 דקות.
אופים עד שהמאפה מתחיל להשחים, כ -20 דקות. חום נמוך ל 204°; אופים עד הקרום הוא חום זהוב עמוק, התחתון מבושל דרך ומילוי מבעבע, כ 20 דקות יותר. מכסים בנייר כסף אם הקרום הוא בראונינג מהר מדי.
בואו לנוח crostada על תבנית אפייה על מתלה חוט במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
חותכים לפרוסות ומגישים בטמפרטורת החדר.