קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

אפרסק מיסו לבן / אגס / תפוח

אפרסק מיסו לבן / אגס / תפוח
אפרסק מיסו לבן / אגס / תפוח עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה משמש 2 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מיסו, חלב, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פנקייק ללא גלוטן עם תפוח, אפרסק ופח, סנגריה אגס ותפוח לבן, ו אפרסק לבן-טוסט בורבון עם אפרסק לבן-סירופ מייפל פקאן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, כבד תחתית מעל חום בינוני, להמיס 3/4 כוס הסוכר, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא לוקח על צבע חול נחמד והוא נוזל חלק, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מהר להוסיף את הפרי ומערבבים מעיל עם הסוכר; זה ימנע את הסוכר caramelizing עוד ו / או שריפה. מבשלים עד הפרי הוא רך, כ 10 דקות בערך, תלוי איזה פרי אתה משתמש בשלות שלה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים את הפרי המקורמל לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף את מיסו ואת התהליך פירה חלקה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
5
ממלאים קערה גדולה או מחבת עם קרח ומים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים קערה גדולה ונקייה באמבט הקרח ומתאימים את הקערה במסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
בסיר גדול, בעל תחתית כבדה, לא מגיב על חום בינוני, לשלב את הקרם וחלב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חם אבל לא רותח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים ואת הנותרים 1 כוס סוכר עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הסר את תערובת הקרם מהחום. לאט לאט לשפוך כמחצית תערובת קרם חם לתוך תערובת חלמון, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מעבירים את תערובת החלמון בחזרה לסיר עם תערובת הקרם הנותרת ולהחזיר אותו לחום בינוני. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי ולהיות בטוח כדי לגרד את החלק התחתון של הסיר אז זה לא צורב, עד הנוזל מתחיל קיטור ואתה יכול להרגיש את המרית לגרד את החלק התחתון של המחבת, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את פודינג מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12
מוסיפים את תערובת פירות מיסו ומערבבים לערבב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
מיסומיסו
13
יוצקים את הפודינג דרך המסננת לתוך הקערה הנקייה שהגדרת באמבט הקרח.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
בואו מגניב, ערבוב מדי פעם. טעם למתיקות; להוסיף קצת יותר סוכר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
15
כאשר פודינג יש מקורר לחלוטין, לכסות את הקערה בחוזקה ומקרר במקרר לפחות 1 שעה או רצוי לילה. כאשר אתה מוכן להקפיא את פודינג, להעביר אותו יצרנית גלידה וספין על פי הוראות היצרן. לאכול מיד, או להעביר מיכל אטום, לכסות, להקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
From Humphry Slocombe Ice Cream Book by Jake Godby, Sean Wahey & Paolo Lucchesi. טקסט זכויות יוצרים © 2012 by Jake Godby And Sean Wahey; photographs copyright © 2012 by Franky Frankeny. Published by Chronicle Books, LLC.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק