אפרסק מלא עוגה
אפרסק מלא עוגה דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קמח, קינמון טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מתכונים דומים: אפרסק מלא עוגה עם קרם חמאה Dulce de Leche, אפרסק מלא עוגה עם קרם חמאה Dulce de Leche, ו מאפים מלאים באפרסק.
הוראות
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 8x10 מחבת עוגה אינץ'.
בקערה, שמנת חמאה או מרגרינה עם סוכר מגורען. מקציפים את הביצים, ואז את קליפת הלימון ואת החלב.
בקערה אחרת, מערבבים יחד את קמח החיטה המלא, קמח לכל מטרה, אבקת אפייה ומלח. הכה לתוך התערובת מוקרם.
מורחים חצי הבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכן. מסדרים את פרוסות האפרסק למעלה ומפזרים את הסוכר החום בשילוב עם קינמון הקרקע.
מורחים את הבלילה הנותרת על גבי.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות.
תן לעוגה להתקרר על מתלה. בגלל העוגה הזאת היא כל כך לחה, זה הכי קל לשרת אותו ישירות מחבת האפייה. זה צריך להיות מאוחסן במקרר. עושה 16 מנות.