אפרסק מלבה טארט
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 395 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אפרסק מלבה, אפרסק מלבה ריבה, ו פאי אפרסק מלבה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מורחים את השקדים על תבנית אפייה ואופים עד מעט זהוב, כ 5 דקות.
להעביר לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
מערבבים את הקמח, 1/3 כוס של שקדים קלויים, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מוסיפים 2 כפות מי קרח ודופק עד שהבצק פשוט מגיע יחד. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף וליצור דיסק; לעטוף בחוזקה ומקרר עד מוצק מעט, על 15 דקות. פתח את הבצק ולחץ באופן שווה לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד קצה הקרום הוא מעט זהוב, על 20 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר.
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
שלב את אפרסק חתוך, סוכר מגורען, גרידת לימון ומיץ, ו 1 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שהאפרסק רך הזיגוג מעובה, כ -10 דקות.
הסר את גרידת לימון; תן זיגוג מגניב.
מערבבים את הריקוטה, גבינת שמנת, סוכר של ממתקים ואגוז מוסקט בקערה עם מערבל עד חלקה; להפיץ באופן שווה בקרום. לסדר את האפרסקים פרוסים על גבי המילוי במעגלים קונצנטריים.
מברשת עם כל אבל על 1 כף של זיגוג. בעדינות לזרוק את פטל עם זיגוג הנותרים, ואז לפזר על גבי טארט יחד עם שקדים קלויים הנותרים.
מגישים מיד או מכסים ומקררים עד 4 שעות.