מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 395 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אפרסק מלבה, אפרסק מלבה ריבה, ו פאי אפרסק מלבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים את השקדים על תבנית אפייה ואופים עד מעט זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
להעביר לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים את הקמח, 1/3 כוס של שקדים קלויים, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
שקדים
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
מוסיפים 2 כפות מי קרח ודופק עד שהבצק פשוט מגיע יחד. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף וליצור דיסק; לעטוף בחוזקה ומקרר עד מוצק מעט, על 15 דקות. פתח את הבצק ולחץ באופן שווה לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
טופס טארט
7
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
קרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
טופס טארט
רדיד אלומיניום
8
אופים עד קצה הקרום הוא מעט זהוב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
1
שלב את אפרסק חתוך, סוכר מגורען, גרידת לימון ומיץ, ו 1 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שהאפרסק רך הזיגוג מעובה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
גרידת לימון
זיגוג
מיץ
אפרסק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר את גרידת לימון; תן זיגוג מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
זיגוג
1
מערבבים את הריקוטה, גבינת שמנת, סוכר של ממתקים ואגוז מוסקט בקערה עם מערבל עד חלקה; להפיץ באופן שווה בקרום. לסדר את האפרסקים פרוסים על גבי המילוי במעגלים קונצנטריים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גבינת שמנת
אפרסק
גבינת ריקוטה
מוסקט
קרום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
2
מברשת עם כל אבל על 1 כף של זיגוג. בעדינות לזרוק את פטל עם זיגוג הנותרים, ואז לפזר על גבי טארט יחד עם שקדים קלויים הנותרים.