קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק מלבה טארט

אפרסק מלבה טארט
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 395 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אפרסק מלבה, אפרסק מלבה ריבה, ו פאי אפרסק מלבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הקרום: מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את השקדים על תבנית אפייה ואופים עד מעט זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
להעביר לקערה ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מערבבים את הקמח, 1/3 כוס של שקדים קלויים, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון ודופק עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שקדיםשקדים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
5
מוסיפים את החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
6
מוסיפים 2 כפות מי קרח ודופק עד שהבצק פשוט מגיע יחד. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף וליצור דיסק; לעטוף בחוזקה ומקרר עד מוצק מעט, על 15 דקות. פתח את הבצק ולחץ באופן שווה לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. להקפיא עד המשרד, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
טופס טארטטופס טארט
7
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה. קו הקרום עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס טארטטופס טארט
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים עד קצה הקרום הוא מעט זהוב, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר את נייר הכסף ואת המשקולות ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב בכל רחבי, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
העברה למתלה להתקרר לחלוטין.
1
שלב את אפרסק חתוך, סוכר מגורען, גרידת לימון ומיץ, ו 1 כוס מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שהאפרסק רך הזיגוג מעובה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גרידת לימוןגרידת לימון
זיגוגזיגוג
מיץמיץ
אפרסקאפרסק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את גרידת לימון; תן זיגוג מגניב.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
זיגוגזיגוג
1
מערבבים את הריקוטה, גבינת שמנת, סוכר של ממתקים ואגוז מוסקט בקערה עם מערבל עד חלקה; להפיץ באופן שווה בקרום. לסדר את האפרסקים פרוסים על גבי המילוי במעגלים קונצנטריים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
אפרסקאפרסק
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
מוסקטמוסקט
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
מברשת עם כל אבל על 1 כף של זיגוג. בעדינות לזרוק את פטל עם זיגוג הנותרים, ואז לפזר על גבי טארט יחד עם שקדים קלויים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
שקדיםשקדים
זיגוגזיגוג
3
מגישים מיד או מכסים ומקררים עד 4 שעות.
4
צילום: יונהי קים

מרכיבים