אפרסק-נקטרינה טארט
טארט אפרסק-נקטרינה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם אפרסקים, שימורי אפרסק, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו אפרסק ענק, נקטרינה ועוגת מרנג משמש, טארט נקטריןname, ו טארט נקטרינה כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון אפייה עם נייר קלף; נייר קלף עם ספריי בישול.
מערבבים יחד נקטרינות, אפרסקים ו -4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
בואו לעמוד 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
Unroll piecrust על תבנית אפייה מוכנה.
מסננים תערובת פירות, שומר נוזלים. לזרוק נקטרינות ואפרסקים בקמח.
נקטרינות תל ואפרסקים במרכז piecrust, עוזב גבול 3 אינץ'. מקפלים גבול piecrust למעלה ושוב פירות, קפלים כמו שאתה הולך, משאיר פתח על 5 אינץ ' רחב במרכז.
מערבבים יחד ביצה 1 כף. מים.
מברשת piecrust עם תערובת ביצה, ומפזרים 1 כף. סוכר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מילוי הוא מבעבע קרום זהוב. בזהירות להעביר טארט על נייר קלף מתלה חוט; מגניב 20 דקות.
בינתיים, להביא נוזל נקטרינה אפרסק שמורות לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני. מרתיחים 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט.
מברשת או טפטוף 1 עד 2 כפות. חם נקטרינה-אפרסק נוזלי מעל פירות חשופים במרכז טארט.
מגישים מיד עם נותרים סירופ נקטרינה-אפרסק, ואם תרצה, ציפוי שמנת מתוק.