אפרסק-פטל טקילה זריחה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל אפרסק פטל טקילה זריחה. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו קוביות קרח, נקטר אפרסק, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טקילה סנרייז, טקילה סנרייז, ו טקילה סנרייז (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך 1 1/2 כוסות פטל קפוא, 1/4 כוס מיץ תפוזים, ו 1/4 כוס מים בבלנדר עד חלקה. באמצעות מרית, הקש תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך זרעים. לשטוף בלנדר, ויוצקים את תערובת ברי בחזרה לתוכו.
מוסיפים 2 כפות סוכר, 1 כף מיץ ליים טרי, 1 אונקיה טקילה, ו 4 קוביות קרח; תהליך עד חלקה. (פשוט להשמיט טקילה עבור גרסה ללא אלכוהול.)
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים.
לשטוף את הבלנדר, ולהוסיף 1 כף מים, 2 כפות סוכר, 1 כף מיץ ליים טרי, 1 אונקיה טקילה, 1 1/2 כוסות אפרסקים קלופים פרוסים (קפוא הם בסדר), 1/4 כוס צוף אפרסק, ו 3 קוביות קרח; תהליך עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך 4 כוסות גבוהות. בעדינות לשפוך את תערובת פטל על תערובת אפרסק כדי ליצור שכבה שנייה.
מקשטים עם פירות יער נוספים ופרוסות אפרסק, אם תרצה בכך.