זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת הבוקר, אפרסק פריך, ו אפרסק פריך.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
זורקים את האפרסקים לקערה גדולה עם הגרידה ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לאיחוד. מחלקים את המילוי באופן שווה בין הרמקינס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שלב את כל המרכיבים במעבד מזון למעט המים. דופק עד בשילוב, זה ייקח בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים מים, 1 כף בכל פעם עד שהתערובת מגושמת אך פירורית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מעל כל רמקין עם הציפוי. הקפידו לפזר את הציפוי באופן רופף ולא לארוז אותו. הרעיון הוא להיראות מאוד מתפורר וסדוק.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים את הרמקינס על מגש גיליון ואופים בתנור שחומם מראש למשך 20 עד 25 דקות, או עד שהמילוי חם ומבעבע והתוספת, שחומה ופריכה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו