פריך אפרסק קל הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קורנפלור, סוכר חום, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אפרסק פריך קל, אפרסק פריך קל אני, ו קל מחבת אפרסק פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את הסוכר החום, מיץ לימון, קורנפלור, וניל, ומלח בקערה גדולה מקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את האפרסקים ומערבבים עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
מעבירים את התערובת לזכוכית 8 על 8 אינץ ' או לתבנית אפייה קרמית ומסדרים אותה בשכבה זוגית.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מפזרים את התוספת השמורה באופן שווה על האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
אופים עד הציפוי הוא השחמה פריך, על 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים את הצלחת על מתלה חוט להתקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.