קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק קרם ברולה טארט

אפרסק קרם ברולה טארט
טארט קרם ברולה אפרסק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצה, בצק עוגה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Crème Brûlée טארט, טורט קרם ברולה טורבינדו, ו עוגת קוקוס עם קרם ברולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להתאים את הבצק למחבת טארט נשלפת 9 אינץ ' עגול, התחתון פירס בצק עם מזלג; אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מניחים 1/4 כוס סוכר, קמח, ומלח בסיר בינוני, כבד. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מניחים ביצה בקערה גדולה. בהדרגה מערבבים תערובת חלב חם לתוך ביצה. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים 2 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן. פודינג כפית לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים קערה בקערה גדולה יותר מלאה בקרח. מגניב 20 דקות או עד מקורר ביסודיות, ערבוב מדי פעם. להשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מורחים פודינג קר לתחתית של קרום מוכן. סדר את פרוסות האפרסק דיבר-כמו על גבי פודינג מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
7
מפזרים 1/3 כוס סוכר באופן שווה על פרוסות אפרסק. מחזיק מבער מכה במטבח כ 2 אינץ ' מהחלק העליון של פרוסות אפרסק, לחמם את הסוכר, להזיז את הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס ומקורמל (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער