אפרסק קרם ברולה טארט
טארט קרם ברולה אפרסק יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצה, בצק עוגה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Crème Brûlée טארט, טורט קרם ברולה טורבינדו, ו עוגת קוקוס עם קרם ברולה.
הוראות
להתאים את הבצק למחבת טארט נשלפת 9 אינץ ' עגול, התחתון פירס בצק עם מזלג; אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מניחים 1/4 כוס סוכר, קמח, ומלח בסיר בינוני, כבד. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף זרעים שעועית לתערובת חלב. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה מבעבע (כ 5 דקות), ערבוב כל הזמן.
מניחים ביצה בקערה גדולה. בהדרגה מערבבים תערובת חלב חם לתוך ביצה. החזר תערובת חלב למחבת. מבשלים 2 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן. פודינג כפית לקערה קטנה.
מניחים קערה בקערה גדולה יותר מלאה בקרח. מגניב 20 דקות או עד מקורר ביסודיות, ערבוב מדי פעם. להשליך שעועית וניל.
מורחים פודינג קר לתחתית של קרום מוכן. סדר את פרוסות האפרסק דיבר-כמו על גבי פודינג מקורר.
מפזרים 1/3 כוס סוכר באופן שווה על פרוסות אפרסק. מחזיק מבער מכה במטבח כ 2 אינץ ' מהחלק העליון של פרוסות אפרסק, לחמם את הסוכר, להזיז את הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס ומקורמל (כ 3 דקות).