אפרסק שזיף פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל אפרסק שזיף פריך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 256 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ לימון, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אפרסק שזיף פריך, אפרסק, שזיף ומשמש פריך, ו Blackberry, Peach, And Plum Crisp (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. Mist צלחת אפייה 2 ליטר עם ספריי בישול. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף. בקערה גדולה, לשלב אפרסקים, שזיפים, מיץ לימון, דבש, טפיוקה ומלח, ערבוב היטב.
בואו לעמוד במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר, קינמון ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה ומשתמשים בקצות האצבעות או במזלג כדי לערבב עד מתפורר. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
העברת תערובת פירות לתבנית אפייה.
מניחים צלחת על תבנית אפייה.
אופים עד פירות מתרכך ציפוי הוא חום זהוב, 40 עד 45 דקות. מגניב מעט לפני ההגשה.