קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסקים Stovetop עם ציפוי Streusel ו שמנת חמוצה Zesty

אפרסקים Stovetop עם ציפוי Streusel ו שמנת חמוצה Zesty
אפרסקים Stovetop עם ציפוי Streusel ו שמנת חמוצה Zesty דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חמאה, אפרסקים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים שמנת חמוצה עם ציפוי Streusel, עוגת קפה שמנת חמוצה חמוציות עם ציפוי Streusel, ו עוגת Streusel אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא את השמנת החמוצה וכמה כריכות של גרידה מן התפוז ואת הלימון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המיץ מחצי התפוז וחצי מהלימון. טעם לראות אם יש לו טעם טרי מן הדר. אם לא, מוסיפים את המיץ מחצאי הפרי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
להקציף להתמזג ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
עם סכין קילוף קטן, לחתוך סביב מרכז כל אפרסק כדי חצי אותו ולהסיר את הבור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים את חצאי האפרסק על משטח שטוח וחותכים אותם לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6
מחממים מחבת סאוט קטנה ומוסיפים את הדבש. זה צריך להתחיל קצף בועה. שמור על החום נמוך ולאפשר לדבש להתבשל בעדינות. הערה: הדבש הופך חם מאוד - להיזהר לשמור על החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה. כאשר הוא מתחיל להקציף ולהפוך חום בהיר על הקצוות, להוסיף את פרוסות אפרסק ומערבבים מעיל עם החמאה. לבשל, ערבוב מעת לעת, עד האפרסקים להיות רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ. מערבבים כדי להתמזג. בינתיים, לבדוק את הדבש. זה צריך להיות חום זהוב. אם הקצף מונע ממך לראות את הצבע, להסיר את הסיר מהחום ולנשוף על מרכז הקצף כדי לראות את הצבע מתחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
יוצקים את הדבש על האפרסקים ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
הסר את המחבת מהחום וכפית את האפרסקים לתוך צלחות או מגש בודדים המשרתים. למעלה עם ציפוי Streusel ו מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
12
מערבבים יחד עד משולב בגושים.
13
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד חום זהוב. השתמש לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד