קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסקים Stovetop עם ציפוי Streusel ו שמנת חמוצה Zesty

אפרסקים Stovetop עם ציפוי Streusel ו שמנת חמוצה Zesty
אפרסקים Stovetop עם ציפוי Streusel ו שמנת חמוצה Zesty דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חמאה, אפרסקים, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת תפוחים שמנת חמוצה עם ציפוי Streusel, עוגת קפה שמנת חמוצה חמוציות עם ציפוי Streusel, ו עוגת Streusel אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לטאטא את השמנת החמוצה וכמה כריכות של גרידה מן התפוז ואת הלימון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את המיץ מחצי התפוז וחצי מהלימון. טעם לראות אם יש לו טעם טרי מן הדר. אם לא, מוסיפים את המיץ מחצאי הפרי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
להקציף להתמזג ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
עם סכין קילוף קטן, לחתוך סביב מרכז כל אפרסק כדי חצי אותו ולהסיר את הבור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
מניחים את חצאי האפרסק על משטח שטוח וחותכים אותם לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
6
מחממים מחבת סאוט קטנה ומוסיפים את הדבש. זה צריך להתחיל קצף בועה. שמור על החום נמוך ולאפשר לדבש להתבשל בעדינות. הערה: הדבש הופך חם מאוד - להיזהר לשמור על החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה. כאשר הוא מתחיל להקציף ולהפוך חום בהיר על הקצוות, להוסיף את פרוסות אפרסק ומערבבים מעיל עם החמאה. לבשל, ערבוב מעת לעת, עד האפרסקים להיות רך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ. מערבבים כדי להתמזג. בינתיים, לבדוק את הדבש. זה צריך להיות חום זהוב. אם הקצף מונע ממך לראות את הצבע, להסיר את הסיר מהחום ולנשוף על מרכז הקצף כדי לראות את הצבע מתחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
יוצקים את הדבש על האפרסקים ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
10
הסר את המחבת מהחום וכפית את האפרסקים לתוך צלחות או מגש בודדים המשרתים. למעלה עם ציפוי Streusel ו מנה של שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מערבבים יחד עד משולב בגושים.
13
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד חום זהוב. השתמש לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה