אפרסקים אפויים עם ממרח שקדים
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ממרח שקדים תוצרת בית, ממרח שקדים תוצרת בית, ו עוגת ריבס עם ממרח שקדים.
הוראות
שים מדף על תבנית אפייה ולאחר מכן לשים את האפרסקים על המדף, עור בצד למטה.
במעבד מזון, מחית את הדבק שקדים, מים, ומיץ לימון. כפית את תערובת השקדים למרכזי האפרסקים. מעל כל תלולית של ממרח שקדים עם חתיכת החמאה.
אופים בשליש התחתון של התנור עד שהאפרסקים רכים וממרח השקדים בצבע חום זהוב, כ -25 דקות.
קילוף האפרסקים: לקלף את האפרסקים או לא, כמו שאתה אוהב. הסומק על העור יפה, אבל במהלך בדיקות הטעם רובנו משכו את הקליפה ודחפו אותו לצד הצלחת.
ממרח שקדים: ממרח שקדים הוא פשוט שילוב של שקדים טחונים וסוכר. זה זמין בסופרמרקטים, בדרך כלל במעבר האפייה, ומגיע בשני פחיות וצינורות.