אפרסקים בגריל עם יוגורט דבש
אפרסקים בגריל עם יוגורט דבש נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. אם יש לכם סוכר חום, אפרסקים, שיבולת שועל רגילהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: אפרסקים בגריל וסלק עם ריקוטן דבש ונענע, אפרסקים צלויים עם דבש ויוגורט, ו אפרסקים בגריל עם מייפל יוגורט & Mascarpone.
הוראות
מערבבים יוגורט, דבש, וניל בקערה; כיסוי וצינה.
מערבבים סוכר חום, חמאה וקינמון במחבת גדולה; מבשלים מעל חום בינוני עד שהחמאה נמסה, תוך ערבוב מתמיד.
הסר מהחום, וטבל חצאי אפרסק בתערובת; הגדר חצאי אפרסק בצד.
להחזיר את המחבת עם תערובת חמאה לחום; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 1 דקה או עד סירופ מבעבע, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בשיבולת שועל.
מורחים תערובת על נייר קלף, ומקררים 10 עד 15 דקות. לשבור לחתיכות.
מניחים חצאי אפרסק על מתלה גריל; גריל, הצדדים לחתוך למטה, 2 דקות. הפעל וגריל 3 דקות או עד מכרז.
מניחים חצאי אפרסק על צלחות; למעלה באופן שווה עם תערובת יוגורט, תערובת שיבולת שועל, אגוזי מלך.