אפרסקים בגריל עם רוטב פטל ושמנת לימון
אפרסקים בגריל עם רוטב פטל וקרם לימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לכי לחנות וקחי סוכר מגורען, סוכר על, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו אפרסקים בגריל עם רוטב פטל טרי, עוגת ליטרת לימון בגריל עם אפרסקים ושמנת, ו אפרסקים צלויים ברוטב קינמון-שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את רוטב פטל: במעבד מזון מחית את פטל.
מוסיף את מיץ לימון, ליקר פטל, וסוכר. מערבבים או מקציפים עד שהסוכר מתמוסס.
כדי להפוך את קרם לימון: בתערובת קערה יחד את השמנת והסוכר. שוט במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את מיץ לימון גרידת לימון וממשיכים להצליף עד פסגות נוקשות טופס. שים בצד במקרר בזמן שאתה צולה את האפרסקים.
כדי להפוך את האפרסקים: חצי בור האפרסקים, להפריש. במחבת קטנה על חום בינוני להמיס את החמאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר ומערבבים עד הסוכר הוא מומס.
מברשת את חצאי האפרסק בכל רחבי עם תערובת החמאה. גריל מעל חום בינוני ישיר עד השחמה כתמים וחמים לאורך, 8 עד 10 דקות. הפעל כל 2 או 3 דקות.
מגישים אפרסקים חמים עם רוטב פטל וקרם לימון.