אפרסקים ושזיפים עם פירורי שומשום
אפרסקים ושזיפים עם פירורי שומשום עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 87 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אפרסקים, מלח כשר, סוכר חום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בריבת אוכמניות עם אפרסקים או שזיפים, אפרסקים בגריל ושזיפים עם מסקרפונה, ו סלט תרד עם ענבים טריים, שזיפים, אפרסקים וקיווי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 וממפים תבנית אפייה בנייר אפייה. במעבד מזון, דופק את הקמח עם סוכר חום בהיר ומלח.
מוסיפים את החמאה ואת הטחינה ואת הדופק עד ליצירת פירורים לחים.
מוסיפים את שומשום שחור ודופק לשלב. מפזרים את פירורי הטחינה על תבנית האפייה ואופים אותם כ-20 דקות, עד שהם זהובים ופריכים.
בואו להתקרר, ואז לשבור את כל גושים גדולים.
בינתיים, במחבת גדולה, לשלב את השזיפים והאפרסקים עם סוכר מגורען ומיץ לימון לבשל מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הפרי הוא רק התרכך ואת המיצים הם התעבו, כ 10 דקות.
לגרד את הפרי לתוך צלחת gratin רדודה או צלחת עוגת זכוכית ומפזרים את הפירורים.
אופים במרכז התנור עד שהפרי מבעבע, כ -10 דקות.
תן מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.