אפרסקים ושמנת להפריד ביסקוויטים
אפרסקים וקרם מפרקים ביסקוויטים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 220 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא קצפת, סוכר מגורען, לערבב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: אפרסקים וביסקוויטים שמנת, אפרסקים וקצפת עם קמח תירס-ביסקוויטים כתומים, ו אפרסקים קינמון עם עוגיות סוכר וקצפת.
הוראות
תנור חום ל 425°f. גיליון עוגיות קו עם נייר קלף בישול או מחצלת אפיית סיליקון.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת® Bisquick וסוכר מגורען.
הוסף אפרסקים קצוצים; לזרוק בקלילות.
מוסיפים 1/2 כוס של קרם ההצלפה והחמאה המומסת; מקפלים בעדינות לתערובת האפרסק עד לקבלת הבצק.
להפוך את הבצק לסדין עוגיות. עם הידיים, לשטח בצק; צורה לתוך 10x7 אינץ 'מלבן על 1 אינץ' עבה.
באמצעות חותך פיצה או סכין גדולה, בצק להבקיע כדי להפוך 15 ביסקוויטים.
אופים 15 עד 17 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.
כדי להפוך זיגוג, בקערה קטנה, מערבבים יחד הנותרים 1/2 כוס שמנת אבקת סוכר עד חלקה.
טפטוף על ביסקוויטים חמים.