קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסקים טריים ועוגת שמנת כפרית

אפרסקים טריים ועוגת שמנת כפרית
אפרסקים טריים ופאי כפרי שמנת הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 476 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חטיפי אפרסקים וקרם, אפרסקים טריים ופאי שמנת, ו גלידת אפרסק טרייה אפרסקים בניחוח וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או לסכל.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מערבבים יחד את האפרסקים, סוכר חום, קמח, קינמון, אגוז מוסקט, ומיץ לימון בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
קינמוןקינמון
אפרסקאפרסק
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
על משטח משוריין היטב, באמצעות מערוך מקורפל קל, לגלגל את הבצק עוגה לעיגול גדול, על 12 עד 14 אינץ ' בקוטר. הזז את עיגול הבצק אל תבנית האפייה המוכנה. צנן את הבצק מגולגל במקרר עד המשרד, כ -15 דקות. כפית את תערובת הפרי על מרכז הבצק עוזב גבול 1 אינץ'. מקפלים את הקצוות של הבצק על הפרי, מקפלים את הבצק, ולאחר מכן מנקדים את המילוי פירות עם חתיכות חמאה. מברשת קלה את הבצק עם ביצה מוכה, ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
חמאהחמאה
בצקבצק
פירותפירות
סוכרסוכר
גלולגלול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
4
אופים את העוגה עד הקרום הוא חום זהוב ואת המילוי הוא מבעבע, 25 עד 30 דקות. לכסות אם הקרום חומים מהר מדי. אפשר לעוגה להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מגישים חם עם גלידת וניל שעועית או לצד קצפת טרי.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
שעועית ונילשעועית וניל
גלידהגלידה
6
בקערת ערבוב, לערבב יחד את הקמח ואת המלח; לחתוך או לעבוד את החמאה לתוך הקמח עם האצבעות שלך או עם בלנדר מאפה עד שיש לך גושים בגודל אפונה גדולים מפוזרים ברחבי. לחלופין, דופק את הבצק במעבד מזון, או לערבב במערבל לעמוד עם מצורף ההנעה במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערת ערבובקערת ערבוב
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
7
מוסיפים את מי הקרח לאט תוך ערבוב עם מזלג, או במעבד מזון או מערבל, עד רק בשילוב. תיזהר לא להעמיס על הכסף. מחלקים את הבצק ל 2 דיסקים, לשטח ולקרר כל אחד לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר