אפרסקים כבושים
אפרסקים כבושים נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, אפרסקים בשלים המשרד, חומץ מזוקקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו אפרסקים כבושים, אפרסקים מבושלים כבושים, ו אפרסקים כבושים עם ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים אבקת ויטמין C ב 6 כוסות מים בקערה גדולה (כדי acidulate מים).
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק עם סכין חיתוך חדה blanch ב 4 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים רותחים 10-15 שניות.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה גדולה של קרח ומים קרים ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים אפרסקים, ואז חצי לאורך ובור.
הוסף אפרסקים למים חומציים ולתת לעמוד 10 דקות, ואז לנקז היטב במסננת.
לזרוק אפרסקים עם סוכר בסיר כבד רחב 6 ליטר ו צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 ועד 12 שעות.
לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים, ולאחר מכן לשטוף היטב. רצועות בורג יבש. שים צנצנות על מתלה ב canner ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות צנצנות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה, ואז מרתיחים 10 דקות. מכסים מכסים במים בסיר קטן וחום עד רושמים מדחום 82° (לא נותנים לרתיחה). שמור צנצנות ומכסים שקועים במים חמים, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מוסיפים חומץ, תבלין, מלח, ונותר 1/2 כוס מים לאפרסקים (סוכר יהיה מומס יהיה נמשך החוצה מיצי אפרסק) ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, ברפרוף את הקצף. להפחית חום ומבשלים עד אפרסקים בקושי מכרז, על 3 דקות.
הסר צנצנות ומכסים ממים, הזמנת מים בקנר, והעברה למגבת מטבח נקייה, ולאחר מכן לחלק אפרסקים בין צנצנות באמצעות כף מחורצת. להחזיר אפרסק בישול נוזלי לרתיחה, ואז לשפוך לתוך צנצנות, משאיר 1/4 אינץ ' של שטח בראש. הפעל סכין דק בין אפרסקים וצדדים של צנצנות כדי לחסל בועות אוויר.
נגב את החישוקים של צנצנות מלאות במגבת מטבח לחה, ולאחר מכן בורג בחוזקה על מכסים עם רצועות בורג. שים צנצנות אטומות על מתלה ב canner, ואם יש צורך, להוסיף מספיק מים חמים כדי לכסות צנצנות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה, מכוסה. מרתיחים צנצנות 20 דקות, ולאחר מכן להעביר עם מלקחיים על משטח מצופה מגבת כדי להתקרר. צנצנות יהיה לאטום כפי שהם מגניבים (אם אתה שומע פינג, כי אותות כי ואקום נוצר בחלק העליון של הצנצנת הפך את המכסה קעור).
לאחר צנצנות התקררו 12 עד 24 שעות, לחץ על מרכז כל מכסה כדי לבדוק שזה קעור, ולאחר מכן להסיר את רצועת בורג ולנסות להרים את המכסה עם קצות האצבעות. אם אתה לא יכול, המכסה יש חותם טוב. חנות במקום קריר ויבש עד 6 חודשים. מיד לשים את כל צנצנות שלא אטמו במקרר ולהשתמש בהם קודם.