אפרסקים-לבנדר סנדלר
אם יש לכם סוכר, סוכר מגורען, סוכר turbinado, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: אפרסקים-לבנדר סנדלר, סנדלר אפרסקים Jiffy – סנדלר אתה יכול לעשות בכל עת, עם אפרסקים טריים או חנות קנה, ו עוגת קובלר ריבס לבנדר.
הוראות
בקערה, מערבבים את האפרסקים, טפיוקה, סוכר, מלח ומיץ לימון.
מעבירים את המילוי לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
באמצעות מטחנת תבלינים או מרגמה ועלי, לטחון את הלבנדר לאבקה. בקערה, לשלב את הלבנדר, קמח, שיבולת שועל, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח וגרידת לימון.
חותכים את החמאה באמצעות בלנדר מאפה או שני סכינים, עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את 1/2 כוס שמנת ואת חלב החמאה; מערבבים עד הבצק הוא רק רטוב.
באמצעות שתי כפות, טופס 3 כפות תלוליות של ציפוי ולסדר אותם באופן שווה על האפרסקים.
מברשת עם שמנת ומפזרים עם סוכר turbinado.
אופים את הסנדלר במשך 50 דקות, עד הציפוי הוא חום זהוב הפרי מבעבע.