אפרסקים עם נענע-שקדים פסטו וברי
אפרסקים עם מנטה-שקדים פסטו וברי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 145 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקדים, חומץ בלסמי, סלט גורמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו אפרסקים קליפורניה בגריל לבן עם פסטו שקדים-מנטה, עוף שקדים-משמש עם פסטו נענע, ו עוף שקדים-משמש עם פסטו נענע (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים X על תחתית האפרסקים, בזהירות לחתוך רק דרך העור. ממלאים תנור הולנדי גדול במים, ומביאים לרתיחה. לטבול את האפרסקים במשך 20 שניות; להסיר עם כפית מחוררת, לצלול לתוך מי קרח. להחליק עורות את אפרסקים באמצעות סכין קילוף (העור יהיה רופף מאוד).
חותכים את האפרסקים לשניים, ולהסיר בורות.
שלב נענע וסוכר בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד קצוץ.
מוסיפים את חומץ ופלפל; תהליך עד היטב מעורבב.
יוצקים את תערובת המנטה לקערה גדולה, ומוסיפים שקדים וחצאי אפרסק. כיסוי וצינה 4 שעות.
הסר אפרסקים עם כף מחורצת, הזמנת מרינדה.
מסדרים ירקות סלט על כל אחד 8 צלחות, העליון עם חצי אפרסק טריז גבינה.