אפרסקים עם סוכר חום קלוי ופודינג קפוא שמנת
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? אפרסקים עם סוכר חום קלוי פודינג קפוא שמנת יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אפרסקים, קינמון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים עם סוכר חום וקרם טוסט צרפתי בגריל, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות ואת המקום לחתוך בצד במחבת צלייה גדולה.
מפזרים סוכר חום וקינמון. צולים בתנור עד חום זהוב ורך, על 25-30 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין לקלף את העורות את האפרסקים.
מניחים במקרר במיכל צפוף אוויר לצנן כמה שעות או במשך הלילה חלב חם, סוכר, 1 כוס שמנת כבדה, רסק שעועית וניל ומלח בסיר בינוני על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מומס, על 10-12 דקות. לאחר מכן להסיר מהחום, לכסות ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
יוצקים את הנותרים 1 כוס שמנת כבדה לתוך קערה גדולה ומניחים מסננת בסדר רשת על גבי ולהניח בצד.באמצעות קערה גדולה שנייה, להקציף חלמונים. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
יוצקים את תערובת הביצה והחלב בחזרה למחבת הרוטב, ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד פודינג מתעבה ומצפה את הכף, על 2 דקות.
הסר פודינג מחום ומתח דרך מסננת בסדר-mesh לתוך קערה של קרם שנותר כדי להסיר כל גושים ומערבבים לשלב.
מניחים קערה של בסיס פודינג באמבט קרח להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. (אני רק ממלא את כיור המטבח שלי עם כמה סנטימטרים של מי קרח קרים). לאחר מקורר, לכסות את הקערה ואת המקום במקרר כדי להירגע לחלוטין, לפחות 3 שעות, אבל הטוב ביותר בן לילה.כאשר הן פירות והן בסיס פודינג הם מקורר מספיק, מחית את האפרסקים עם מזלג( אין צורך פירה), להוסיף אותם לבסיס פודינג ולעבד את הגלידה על פי הוראות היצרן של הגלידה שלך.ליהנות מיד כמו לשרת רך או להקפיא עד סט.