קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

אפרסקים עם סוכר חום קלוי ופודינג קפוא שמנת

אפרסקים עם סוכר חום קלוי ופודינג קפוא שמנת
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? אפרסקים עם סוכר חום קלוי פודינג קפוא שמנת יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אפרסקים, קינמון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, אפרסקים עם סוכר חום וקרם טוסט צרפתי בגריל, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 400°
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חותכים את האפרסקים לשניים ולהסיר את הבורות ואת המקום לחתוך בצד במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מפזרים סוכר חום וקינמון. צולים בתנור עד חום זהוב ורך, על 25-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
בואו להתקרר לחלוטין לקלף את העורות את האפרסקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
מניחים במקרר במיכל צפוף אוויר לצנן כמה שעות או במשך הלילה חלב חם, סוכר, 1 כוס שמנת כבדה, רסק שעועית וניל ומלח בסיר בינוני על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מומס, על 10-12 דקות. לאחר מכן להסיר מהחום, לכסות ולתת תלול בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
יוצקים את הנותרים 1 כוס שמנת כבדה לתוך קערה גדולה ומניחים מסננת בסדר רשת על גבי ולהניח בצד.באמצעות קערה גדולה שנייה, להקציף חלמונים. לאט לאט לשפוך את תערובת חלב חם לתוך חלמונים ביצה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
יוצקים את תערובת הביצה והחלב בחזרה למחבת הרוטב, ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד פודינג מתעבה ומצפה את הכף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר פודינג מחום ומתח דרך מסננת בסדר-mesh לתוך קערה של קרם שנותר כדי להסיר כל גושים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מניחים קערה של בסיס פודינג באמבט קרח להתקרר לטמפרטורת החדר, על 10 עד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. (אני רק ממלא את כיור המטבח שלי עם כמה סנטימטרים של מי קרח קרים). לאחר מקורר, לכסות את הקערה ואת המקום במקרר כדי להירגע לחלוטין, לפחות 3 שעות, אבל הטוב ביותר בן לילה.כאשר הן פירות והן בסיס פודינג הם מקורר מספיק, מחית את האפרסקים עם מזלג( אין צורך פירה), להוסיף אותם לבסיס פודינג ולעבד את הגלידה על פי הוראות היצרן של הגלידה שלך.ליהנות מיד כמו לשרת רך או להקפיא עד סט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות