קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

אפרסקים צלויים מעושן

אפרסקים צלויים מעושן
אפרסקים צלויים מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני התוספת שלך. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ולקטו אובו מכיל 146 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'לפנוס, פלפל חריף, אפרסקים מאבני פריסטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 73% . נסו ברוקולי צלוי מעושן צ'ילי , שקדים קלויים מעושן חריפים ומתובלים ונבטי בריסל ובטטה קלויים מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
חותכים את הבצל והפלפל האדום לקוביות גסים ומכניסים לקערה; לטחון את הג'לפנוס ולהוסיף אותם לבצל ולפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בשר טחוןבשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
4
מטפטפים על הירקות כ-1 כף משמן זית כתית מעולה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
5
מוסיפים קורט טוב של מלח וקצת פלפל, מערבבים ומניחים על צד אחד של תבנית אפייה עם שוליים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
מטפטפים את האפרסקים בכף שמן נוספת, הקפידו לצפות היטב את הצדדים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
7
שים אותם, עם הצד החתוך כלפי מטה, בצד השני של תבנית האפייה. צולים את הפירות והירקות עד לקרמל, כ-25 דקות. בעזרת מלקחיים, מושכים את העור מחצאי האפרסקים וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מסדרים 2 חצאי אפרסקים על כל כלי הגשה, הצד החתוך כלפי מעלה, על מצע הירקות הצלויים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
9
הערה: אם לא זמינים אפרסקים מאבן חופשית, יש לפצל את האפרסקים ולהשאיר את החרצנים שלמים; ניתן להסיר אותם בקלות לאחר הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים