אצבעות דגים פריכות עם סלט החווה חלפיניו
נסו אצבעות עוף פריכות עם רוטב ברביקיו החווה, אצבעות דגים פריכות, ו טאקו דגים פריכים עם רוטב חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
קו 15x10x1 אינץ תבנית אפייה עם רדיד. מעיל באופן שווה עם שמן.
חותכים דגים לרצועות 3x1 אינץ'. להרטיב עם מים, ואז מעיל באופן שווה עם תערובת ציפוי. סדר במחבת מוכנה.
אופים ב 218° 12 עד 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, רוטב מקום, פלפלים חלפיניו, כוסברה ומיץ ליים בבלנדר או מיכל מעבד מזון; כיסוי. תהליך עד חלקה.
לזרוק ירקות ועגבניות בקערה גדולה.
להוסיף 1/2 של תערובת ההלבשה; לערבב קלות. למעלה עם אצבעות דגים אפויים; טפטוף עם תערובת ההלבשה הנותרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.