אצבעות סטייק ורוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל אצבעות סטייק & רוטב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 564 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח מתובל, קמח, קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: אצבעות סטייק ורוטב, אצבעות סטייק אפויות, ו אצבעות סטייק עוף מטוגן.
הוראות
מערבבים קמח, מלח מתובל, פלפל, קאיין בצלחת.
לטאטא יחד חלב וביצים בצלחת נפרדת. כדי לחם הבשר, תחילה לדלות בקמח, ולאחר מכן לטבול במהירות בתערובת ביצה, ולאחר מכן להחזיר את הקמח מעיל משני הצדדים. המשך עד שכל הבשר יהיה מצופה בפירורי לחם.
מחממים שמן קנולה עם 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני חום גבוה. מטגנים רצועות סטייק 4 או 5 בכל פעם, פונים באמצע הדרך. כאשר חום זהוב, להסיר מהמחבת לצלחת מרופדת מגבת נייר. המשך עד שכל הבשר נעשה. לכסות באופן רופף עם נייר כדי לשמור warm.To הפוך את הרוטב, לשפוך את כל השומן מהמחבת.
מוסיפים 1/4 כוס השומן בחזרה, ואז מפזרים על 2 עד 4 כפות של תערובת הקמח (או שאתה יכול להשתמש בקמח טרי.)
תערובת לטאטא עד שהוא הופך משחה (להוסיף יותר קמח אם אתה צריך) ומבשלים את הדבק על חום בינוני-נמוך עד שהוא חום זהוב עמוק.
יוצקים חלב, מקציפים כל הזמן. אפשר לרוטב לבשל ולעבות, לטאטא באופן קבוע ולהוסיף עוד חלב אם זה נראה עבה מדי מייד את המחבט. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מגישים אצבעות סטייק עם רוטב וסלט. יאם!
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Grgich Hills Estate Merlot. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.