אצבעות עוגת דגים
אצבעות עוגת דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 30 אוהדים. אם יש לכם שמן חמניות, ביצים, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו אצבעות דגים, אצבעות דגים תוצרת בית, ו אצבעות דג אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
ילדים: הכתיבה באותיות מודגשות היא בשבילכם המבוגרים: השאר בשבילכם. תכין מחית. להטות את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים קרים ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 10 דקות ואז להנמיך את החום לרדת סלמון. להנמיך את החום ומבשל במשך כ 3-5 דקות יותר עד הדג מבושל. הרם את הדג על צלחת עם כפית מחוררת. המשך לבשל את תפוחי האדמה עד רך, ואז לנקז. הפוך את תפוחי האדמה לקערה ולקבל את הילד שלך למעוך אותם.
פתית את הדג. בעוד תפוחי האדמה מבשלים, לקלף את העור מן פילה מקרל ולקבל את הילד שלך פתית את הבשר לקערה קטנה הם יכולים לטעום קצת בשלב זה, אם הם רוצים.
מוסיף את גרידת הלימון לתפוח האדמה, ומעך עוד קצת. ואז להוסיף את כל הדגים המתנפנפים ומערבבים יחד טוב אל תדאג על פירוק הדגים. אם אתה רוצה, לחלק את התערובת לשניים ולהוסיף כל מרכיבים מבוגרים בשלב זה. השאר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
תתגלגלו לנקניקיות ארוכות. קמח קלות משטח וסדק את הביצים לצלחת. קבל את הילד שלך לטאטא אותם בזמן שאתה להטות את פירורי הלחם למנה אחרת. ואז לבקש מהם לחלק את המחית לשמונה לגלגל אותם על הקמח לתוך צילינדרים ארוכים, שמנים.
טובלים אותם בביצה. עבודה שיטתית, לגלגל את הנקניקיות בזהירות בביצה.
מעיל בפירורי לחם פריכים. ברגע שהנקניקיות מצופות לחלוטין בביצה, מגלגלים אותן בפירורי הלחם, מוודאים שהן מצופות היטב. האצבעות ניתן לשמור כעת במקרר במשך 2-3 ימים, או קפוא במשך 1 חודש. לבשל מ קפוא,
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
טפטוף קצת שמן זית על אצבעות עוגת הדגים ואופים במשך 25-30 דקות, עד מבושל דרך וזהב.
מחממים את השמן במחבת ומבשלים את האצבעות בקבוצות. לרחוש אותם במשך 8-10 דקות, הופך באופן קבוע עד הזהב לחלוטין, ואז להרים אותם על נייר מטבח כדי לנקז. שמור אותם חמים בתנור נמוך בזמן שאתה מבשל את השאר.
להכין רוטב טעים. בזמן שאתה מבשל את האצבעות, הילד שלך יכול לערבב את המיונז עם מיץ לימון ושום ואז לגרום להם להטות אותו לתוך צלחת קטנה.
מגישים את אצבעות עוגת הדגים על צלחת עם אפונה, גרגיר הנחלים וכמה מטבל המיונז בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio]()
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה