קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

אצבעות עוגת דגים

אצבעות עוגת דגים
אצבעות עוגת דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכון זה מ-BBC מזון טוב יש 30 אוהדים. אם יש לכם שמן חמניות, ביצים, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו אצבעות דגים, אצבעות דגים תוצרת בית, ו אצבעות דג אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ילדים: הכתיבה באותיות מודגשות היא בשבילכם המבוגרים: השאר בשבילכם. תכין מחית. להטות את תפוחי האדמה לתוך מחבת של מים קרים ולהביא לרתיחה. מרתיחים במשך 10 דקות ואז להנמיך את החום לרדת סלמון. להנמיך את החום ומבשל במשך כ 3-5 דקות יותר עד הדג מבושל. הרם את הדג על צלחת עם כפית מחוררת. המשך לבשל את תפוחי האדמה עד רך, ואז לנקז. הפוך את תפוחי האדמה לקערה ולקבל את הילד שלך למעוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
פתית את הדג. בעוד תפוחי האדמה מבשלים, לקלף את העור מן פילה מקרל ולקבל את הילד שלך פתית את הבשר לקערה קטנה הם יכולים לטעום קצת בשלב זה, אם הם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פילה מקרלפילה מקרל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
תערבבי את הכל.
4
מוסיף את גרידת הלימון לתפוח האדמה, ומעך עוד קצת. ואז להוסיף את כל הדגים המתנפנפים ומערבבים יחד טוב אל תדאג על פירוק הדגים. אם אתה רוצה, לחלק את התערובת לשניים ולהוסיף כל מרכיבים מבוגרים בשלב זה. השאר עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
תתגלגלו לנקניקיות ארוכות. קמח קלות משטח וסדק את הביצים לצלחת. קבל את הילד שלך לטאטא אותם בזמן שאתה להטות את פירורי הלחם למנה אחרת. ואז לבקש מהם לחלק את המחית לשמונה לגלגל אותם על הקמח לתוך צילינדרים ארוכים, שמנים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
טובלים אותם בביצה. עבודה שיטתית, לגלגל את הנקניקיות בזהירות בביצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מעיל בפירורי לחם פריכים. ברגע שהנקניקיות מצופות לחלוטין בביצה, מגלגלים אותן בפירורי הלחם, מוודאים שהן מצופות היטב. האצבעות ניתן לשמור כעת במקרר במשך 2-3 ימים, או קפוא במשך 1 חודש. לבשל מ קפוא,
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
טפטוף קצת שמן זית על אצבעות עוגת הדגים ואופים במשך 25-30 דקות, עד מבושל דרך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
קבל מבוגר לבשל אותם.
11
מחממים את השמן במחבת ומבשלים את האצבעות בקבוצות. לרחוש אותם במשך 8-10 דקות, הופך באופן קבוע עד הזהב לחלוטין, ואז להרים אותם על נייר מטבח כדי לנקז. שמור אותם חמים בתנור נמוך בזמן שאתה מבשל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
להכין רוטב טעים. בזמן שאתה מבשל את האצבעות, הילד שלך יכול לערבב את המיונז עם מיץ לימון ושום ואז לגרום להם להטות אותו לתוך צלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מגישים את אצבעות עוגת הדגים על צלחת עם אפונה, גרגיר הנחלים וכמה מטבל המיונז בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina Vigneti delle Dolomiti Pinot Grigio עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה Vigneti delle Dolomiti פינו Grigio
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק. זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה