קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

אצבעות של מכשפה לחם מקלות עם מטבל חרדל מייפל

אצבעות של מכשפה לחם מקלות עם מטבל חרדל מייפל
מקלות לחם אצבע המכשפה עם מטבל חרדל מייפל הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך צבע מאכל, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגיות אצבע מכשפה, עוגיות אצבע מכשפה, ו עוגיות אצבע של מכשפות מפחידות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד מים, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד הסוכר הוא מומס; בואו לעמוד עד בועות שמרים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לנצח 1 כוס קמח על מהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
בצק נקי ממשוט, ואז לצרף קרס בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח ו 2 1/2 כוסות קמח לתערובת ולהכות עד הבצק מתרחק מהצד של הקערה, על 3 דקות. (אם הבצק דביק מדי, מוסיפים מספיק 1/2 כוס קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק כבר לא דביק.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שמן קערה גדולה ולהעביר בצק לקערה, ולאחר מכן להפוך את הבצק כדי מעיל אותו בשמן. מכסים את הקערה במגבת יבשה, ואז לתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהוא כפול בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
בעוד הבצק עולה, מניחים צבע מאכל ירוק בקערה קטנה, ובאמצעות מכחול, מציירים צד אחד של פרוסות השקדים או את הצד המעוגל של חצאי הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
פזורים סגוליםפזורים סגולים
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחלקים בצק לרבעים. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, ולשמור את הבצק שנותר מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
גלגל רבע אחד לתוך יומן 12 אינץ', ולאחר מכן לחתוך אותו לחתיכות 12 (1 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
משטח עבודה אבק עם קמח נוסף, במידת הצורך, כדי להקל על גלגול.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
רול ולמתוח כל חתיכה לאצבע 5 אינץ ' craggy."
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
להעביר את האצבעות לסדינים אפייה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם, מכוסה באופן רופף עם מגבת מטבח חלקה, עד אצבעות נפוחות מעט, 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
צבטו את קצות האצבעות כדי להיראות כמו פרקי אצבעות, ואז קל להבקיע כל מפרק עם סכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מברשת אצבעות עם ביצה לשטוף, ולאחר מכן לחץ על הציפורניים. עם מברשת ניקוי, למרוח קצת צבע אדום סביב cuticles.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מפזרים אצבעות בכל רחבי עם בייגלה או מלח ים גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
11
אופים אצבעות עד זהב עמוק, כ 15 דקות (טופס יותר אצבעות בזמן אצווה ראשונה הוא אפייה).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
העברה למתלה כדי מגניב.
13
חזור על גיבוש ואפייה בקבוצות עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1
להקציף יחד מיונז, חרדל, סירופ מייפל עד בשילוב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
* מקלות לחם אצבע המכשפה נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום שהם עשויים, אבל הם יכולים להתבצע 1 יום קדימה ונשמר, עטוף בחוזקה, בשקית ניילון resealable, או קפוא 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
הסר מהתיק ולחמם מחדש על תבנית אפייה בתנור 177° לפני האכילה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®