אצבעות של מכשפה לחם מקלות עם מטבל חרדל מייפל
מקלות לחם אצבע המכשפה עם מטבל חרדל מייפל הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מתאים ל-48 מנות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך צבע מאכל, סוכר, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגיות אצבע מכשפה, עוגיות אצבע מכשפה, ו עוגיות אצבע של מכשפות מפחידות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מים, סוכר, ושמרים בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה עד הסוכר הוא מומס; בואו לעמוד עד בועות שמרים, על 5 דקות.
לנצח 1 כוס קמח על מהירות נמוכה עד בשילוב.
בצק נקי ממשוט, ואז לצרף קרס בצק.
מוסיפים 1 1/2 כפיות מלח ו 2 1/2 כוסות קמח לתערובת ולהכות עד הבצק מתרחק מהצד של הקערה, על 3 דקות. (אם הבצק דביק מדי, מוסיפים מספיק 1/2 כוס קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק כבר לא דביק.)
שמן קערה גדולה ולהעביר בצק לקערה, ולאחר מכן להפוך את הבצק כדי מעיל אותו בשמן. מכסים את הקערה במגבת יבשה, ואז לתת לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהוא כפול בגודל, על 1 שעה.
בעוד הבצק עולה, מניחים צבע מאכל ירוק בקערה קטנה, ובאמצעות מכחול, מציירים צד אחד של פרוסות השקדים או את הצד המעוגל של חצאי הבוטנים.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע. קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
מחלקים בצק לרבעים. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, ולשמור את הבצק שנותר מכוסה.
גלגל רבע אחד לתוך יומן 12 אינץ', ולאחר מכן לחתוך אותו לחתיכות 12 (1 אינץ').
משטח עבודה אבק עם קמח נוסף, במידת הצורך, כדי להקל על גלגול.
רול ולמתוח כל חתיכה לאצבע 5 אינץ ' craggy."
להעביר את האצבעות לסדינים אפייה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר חם, מכוסה באופן רופף עם מגבת מטבח חלקה, עד אצבעות נפוחות מעט, 15 דקות.
צבטו את קצות האצבעות כדי להיראות כמו פרקי אצבעות, ואז קל להבקיע כל מפרק עם סכין חדה.
מברשת אצבעות עם ביצה לשטוף, ולאחר מכן לחץ על הציפורניים. עם מברשת ניקוי, למרוח קצת צבע אדום סביב cuticles.
מפזרים אצבעות בכל רחבי עם בייגלה או מלח ים גס.
אופים אצבעות עד זהב עמוק, כ 15 דקות (טופס יותר אצבעות בזמן אצווה ראשונה הוא אפייה).
חזור על גיבוש ואפייה בקבוצות עם הבצק שנותר.
להקציף יחד מיונז, חרדל, סירופ מייפל עד בשילוב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
* מקלות לחם אצבע המכשפה נאכלים בצורה הטובה ביותר ביום שהם עשויים, אבל הם יכולים להתבצע 1 יום קדימה ונשמר, עטוף בחוזקה, בשקית ניילון resealable, או קפוא 1 שבוע.
הסר מהתיק ולחמם מחדש על תבנית אפייה בתנור 177° לפני האכילה.