אקלפצ'ן טארט
צריך קינוח צמחוני? אקלפצ'ן טארט יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 754 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 52 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי אגוזי מלך, מלח, אבקת סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו טארט שוקולד דובדבן טארט, דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, ו עוגת שכבות חלב טארט-עוגת וניל עם שמנת טארט חלב מילוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד 5 שניות.
תוסיף חמאה. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה.
להוסיף שמנת. באמצעות הפעלה / כיבוי, תהליך עד הבצק מגיע יחד בגושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף ולהירגע לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
גזור overhang ל 1/2 אינץ ' לקפל פנימה, ויוצרים צדדים בעובי כפול. מקררים את הקרום 30 דקות.
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הצדדים נקבעים מעט חום, על 30 דקות.
הסר רדיד ושעועית. המשך לאפות עד חום זהוב חיוור, לחיצה עם גב של מזלג פירסינג אם בועות קרום, על 10 דקות. קרום מגניב במחבת על מתלה 30 דקות.
מערבבים חמאה וסוכר בקערה.
להקציף ביצים 1 בכל פעם, ולאחר מכן מיץ לימון, קליפת לימון, וקינמון. מערבבים בצימוקים ו 1 כוס אגוזים קצוצים.
אופים טארט עד מילוי הוא חום עמוק להגדיר במרכז, מכסה את הקצוות קרום עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 30 דקות. טארט מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כסה ותן לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מקציפים קרם בקערה בינונית עד פסגות טופס. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
חותכים טארט לתוך טריזים; לארגן על צלחות. כף קרם לצד ומקשטים עם אגוזים קלויים.