ארבע גבינות מקרוני וגבינה
מקרוני וגבינה עם ארבע גבינות יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, גבינת צ'דר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו מקרוני וגבינה טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד שקוף, 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, 1 דקה. מערבבים את הקמח כדי להפוך את הדבק. בהדרגה לטאטא את החלב עד חלקה. מביאים לרתיחה, מקציפים, עד שהרוטב מתעבה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד לא טעם floury נשאר, 7 דקות.
מוסיף את זרעי הסלרי, מייס, טבסקו וקיין. מערבבים בגבינות רק עד שהם נמסים.
הסר מהחום ומתבל את הרוטב עם מלח ופלפל.
חמאה גדולה, צלחת אפייה רדודה. בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את קליפות פסטה עד כמעט אל דנטה, על 4 דקות.
מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. מערבבים ברוטב הגבינה עד משולב היטב.
להעביר את התערובת למנה מוכנה ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
בינתיים, מחממים את התנור ל 42
אופים את הפסטה בשליש העליון של התנור למשך 25 דקות, עד שהיא מבעבעת ומתחילה להשחים. הפעל את המטגן ו לצלות את הפסטה במשך כ 1 דקה, עד שהוא משחימים ו פריך על גבי.
תן למקרוני וגבינה לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.