קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

ארבע וריאציות על צדפות

ארבע וריאציות על צדפות
ארבע וריאציות על צדפות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא צדפות ים, עלי בזיליקום, טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: וריאציות על לימונדה, וריאציות כלב תירס, ו וריאציות Dawg.

הוראות

1
וריאציה I: מחממים התנור ל 475 מעלות F, או מחממים מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לדלות את הצדפות בקמח מתובל. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את 4 כפות החמאה מעל חום גבוה עד שהוא קצף ושוקע.
מרכיבים שתצטרך
חבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשריםחבילה ירקות תבשיל קפואים, מופשרים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הצדפות, עובדים בקבוצות במידת הצורך, ומבשלים 2 דקות בצד 1. בזהירות להפוך ולבשל במשך 2 דקות בצד השני, ולאחר מכן להסיר לצלחת עד שכולם מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4
מניחים את הצדפות מתחת לגריל או בתנור במשך 3 עד 4 דקות, עד שהם משחימים יפה בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, מוסיפים את השום למחבת שבה בישלת את הצדפות ומבשלים 2 דקות מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את היין, מגרד את תחתית המחבת כדי להוציא את כל חתיכות השחמה, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את החמאה הנותרת, חצי כף בכל פעם, עד שהוא נספג.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
8
מוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים את הצדפות עם הרוטב נשפך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
וריאציה II: במחבת סאוט בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את החמאה מעל חום גבוה עד שהיא שוקעת ושוקעת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להקציף בקמח התירס, ערבוב במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
הסר מהחום והנח בצד.
12
מוסיף את טרגון ומלח ופלפל. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומפזרים עליהן את תערובת הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
13
אופים בתנור או מתחת לגריל במשך 5 עד 7 דקות, עד מבושל דרך ושח היטב בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
וריאציה III: במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום גבוה עד רק עישון. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה 2 דקות, ואז מסתובבים ומבשלים בצד השני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
הסר לצלחת ולהוסיף את רוטב עגבניות, פטרוזיליה, בזיליקום, ויין למחבת. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, העונה עם מלח ופלפל, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מניחים רוטב על צלחת מטאטאים ומניחים צדפות על רוטב. מבשלים בתנור או מטאטאים עד שהם מבושלים דרך ושחומים יפה על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מגישים באופן מיידי.
18
וריאציה IV: במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', לחמם את שמן הזית על חום גבוה עד רק עישון. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה 2 דקות, ואז מסתובבים ומבשלים בצד השני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
הסר לצלחת ולהוסיף יין, שום, פתיתי צ ' ילה, אנשובי, וצלפים למחבת. מביאים את היין לרתיחה, מפחיתים לרתיחה, מתבשלים במלח ופלפל ומבשלים 10 דקות על אש נמוכה, עד שהצלפים מתפוצצים והאנשובי מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
20
מפזרים את הצדפות עם תערובת היין ומבשלים בתנור או מטגן עד שהם מבושלים דרך ושחמו יפה על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
מגישים מיד עם לימונים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
22
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
23
מוסיפים את הבצל והשום, מבשלים עד רך, וחום זהוב בהיר, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
24
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
25
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

מרכיבים

4פילהפילה אנשובי, שטוף ומנוקזפילה אנשובי, שטוף ומנוקז15עלי בזיליקום, חותכים לתותחיםעלי בזיליקום, חותכים לתותחים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2קילוגרםקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורותקלופים עגבניות שלמות, מרוסק ביד ומיצים שמורות12 כפיות אבקת שום3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק1צביטהצבוט פתיתי צ'ילה חמיםצבוט פתיתי צ'ילה חמים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח תירס משובחקמח תירס משובח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח רב תכליתי, מתובל במלח ופלפלקמח רב תכליתי, מתובל במלח ופלפל33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשיםקצוץ עלי טימין טריים, או 1 כף יבשים3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק1לימון, חתוך לפרוסותלימון, חתוך לפרוסות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, קצוץ בקוביות 1/4 אינץ1קבוצותפטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/8 כוספטרוזיליה איטלקית, קצוץ דק להניב 1/8 כוס16שרימפס וורידיםמלחמלח16שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.צדפות יםצדפות ים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טרגון קצוץטרגון קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.