ארבע פיצה גבינה עם תאנה ופרושוטו
ארבע פיצה גבינה עם תאנה ופרושוטו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 868 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, קמח, תאנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. מתכונים דומים: תאנה, פרושוטו, ופיצה גבינת עיזים, פרושוטו ופיצה גבינת עיזים, ו פיצה תאנה, פרושוטו וגבינה כחולה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את התאנים לקערה ומכסים אותם במיץ תפוחים.
בואו להשרות במשך 15 דקות.
מוסיפים את התאנים ונגיעה של מיץ תפוחים לתבנית מטגנת על אש נמוכה.
מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לסירופ.
מחממים את הגריל ואת התנור 400 מעלות צלזיוס.
מערבבים את השמרים, המים והסוכר יחד עד שהשמרים מתמוססים לצבע חלק ובז'.
בעזרת מערבל מעמד מוסיפים את הקמחים, המלח, שמן הזית והחומץ.
מערבבים עד שהבצק נוצר לכדור, בערך 3 עד 4 דקות.
מכניסים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון ומניחים לתפיחה למשך 30 דקות.
מרדדים את הבצק ל -1 פיצה גדולה או גדלים קטנים יותר לשימוש כמתאבנים.
שים את הבצק על אבן פיצה שחוממה מראש, אם אופים בתנור או מגש צלייה ברשת, אם משתמשים בגריל. מבשלים עד שהבצק יציב מספיק כדי להוסיף תוספות.
מפזרים מעל את הפיצה פונטינה, גרוייר ומוצרלה. השתמש רק בכמות קטנה של גבינה כחולה כדי שלא תציף את הטעם הכללי. מפזרים את התאנים המזוגגות ורצועות פרושוטו ארוכות על גבי הגבינה.
החזירו את הפיצה לתנור או על הגריל עד שהגבינה נמסה והקצוות הגיעו לצבע פריך זהוב או למרקם פריך.
מוציאים את הפיצות לקרש חיתוך ופורסים.