ארבעה ירקות אופים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו לאפות ארבעה ירקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קישואים, גבינה שוויצרית, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אופים ירקות, אופים ירקות ים תיכוניים, ו קציר ירקות אופים.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו את הקישואים, הפטריות והבצל ב -3 כפות חמאה עד שהקישואים פריכים-רכים; מוציאים ומניחים בצד.
באותה מחבת ממיסים 3 כפות חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה חלב עד לקבלת תערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את תערובת הקישואים, הארטישוקים, הגבינה, המלח והפלפל.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. ממיסים את החמאה שנותרה; זורקים עם פירורי לחם.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד שתוססת ותוספת משחימה קלות.