ארבעה שלבים לימון בצל עוף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו עוף לימון-בצל בן ארבעה שלבים. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 52 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 482 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם טימין, שמן זית, חצאי חזה עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. ו 5 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה אדיר. נסו עוף גמיש בן 4 שלבים למשפחה ולחברה-עוף לימון-בצל כפרי, אוקאדיצ'ה מודאק-מודאקאם-וולה קוז' וקטאי-וינאיאקה צ'אביתי (שלב אחר שלב ), ו פיצה מחיטה מלאה לפרק לחמניות {עם הדרכה צעד אחר צעד פשוט} (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף בטימין המיובש, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
שים את הקמח בצלחת רדודה. עובדים בקבוצות, מחפרים את העוף בקמח ומוסיפים לתבנית; מטגנים עד לבישול, כ -3 דקות לכל צד.
מעבירים לצלחת ואוהל עם נייר אלומיניום.
מוסיפים למחבת את הבצל האדום והטימין הטרי ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם ארומטיים, כ -5 דקות.
שלב בקערה את היין,מרק העוף ומיץ הלימון 1. הופכים את האש מתחת לתבנית לגובה ומזלפים בתערובת המרק, מגרדים את התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים עד שהנוזל מתחיל לרדת, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה 1 1/2 כפות חמאה. מתבלים במלח ופלפל. בינתיים הכניסו את התרד לכלי בטוח למיקרוגל והוסיפו 3 כפות מים; מכסים ברפיון בניילון ומיקרוגל עד שהם חמים ונבולים, 5 עד 6 דקות.
מסננים וזורקים עם יתרת 1/2 כף החמאה, מיץ הלימון שנותר, ומלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים על מגש ומעליהם את העוף. כפית את הרוטב על גבי. למנה: קלוריות: 467; שומן כולל: 19 גרם; שומן רווי: 6 גרם; חלבון: 56 גרם; סך הפחמימות: 16 גרם; סוכר: גרם; סיבים: 3 גרם; כולסטרול: 153 מיליגרם; נתרן: 282 מיליגרם צילום מאת צ ' רלס מאסטרס