ארוגולה - אגוז פסטו Farfalle
ארוגולה-אגוז פסטו Farfalle עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גבינת גורגונזולה, חתיכות אגוז, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Farfalle עם Arugula Pesto, שרימפס Farfalle עם Arugula Pesto, ו סלט עוף ופרפלה עם פסטו אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
להסתחרר יחד ארוגולה, גרידה, שום, אגוזי מלך 1/4 כוס, שמן, מלח, ופלפל במעבד מזון עד מעורבב, גירוד בתוך הקערה לפי הצורך.
מסננים פסטה, שומר על 1/4 כוס המים. להחזיר פסטה לסיר ולהוסיף פסטו, ערבוב מעיל. מערבבים אגוזי מלך הנותרים, גבינה, צימוקים, ומי פסטה שמורות.