ארוגולה, בייקון, ופודינג לחם Gruyère
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 598 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב, שאלוט, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פודינג לחם כרישה וגרוייר, נקניק ופודינג לחם Gruyère מ ' מנה אחת טובה, ו פודינג לחם פטריות בר עם נקניק וגרוייר.
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע. חמאה 2 qt צלחת אפייה רדודה.
לטאטא יחד חלב, שמנת, ביצים, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה גדולה.
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד פריך.
להעביר עם מלקחיים מגבות נייר לניקוז, ואז להתפורר גס.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן ממחבת. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל שאלוט ושום, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף ארוגולה ומבשלים, ערבוב, עד שהוא נבול.
מערבבים ארוגולה תערובת, בייקון, לחם, וגבינה לתוך פודינג.
מעבירים לתבנית אפייה ומכסים בנייר כסף.
אופים 30 דקות, ולאחר מכן להסיר רדיד ואופים עד זהב כתמים, על 10 דקות יותר.