ארוגולה וסלט אגס עם מסקרפונה ואגוזי מלך קלויים
גשו לסופר וקנו את ארוגולה, מיץ לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוגולן וסלט אגס עם אגוזי מלך קלויים, ארוגולן וסלט אגס עם אגוזי מלך קלויים, ו אגס, ארוגולן וסלט חי עם אגוזי מלך מסוכרים.
הוראות
שמן חום במחבת כבדה 10 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז אגוזים טוסט, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
העברת אגוזים עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, ואז מפזרים מלח לפי הטעם.
יוצקים שמן לתוך כוס מדידה חסינת חום.
מערבבים חצי אגוזי מלך קלויים חמים לתוך מסקרפונה יחד עם 1/8 כפית כל מלח ופלפל.
מוסיפים שמן בזרם איטי ל 1 1/2 כפות מיץ לימון בקערה, לטאטא, ואז לטאטא הנותרים 1/8 כפית כל מלח ופלפל. רוטב מגניב.
אגס חצי לאורכו ולהסיר הליבה (רצוי עם קאטר מלון כדור), ולאחר מכן לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים פרוסות על 4 צלחות, לצד אחד, טפטוף עם הנותרים 1/2 מיץ לימון.
לזרוק ארוגולה עם מספיק רוטב מעיל והתל לצד אגס. כפית מנה של תערובת מסקרפונה על כל צלחת בין סלט אגס, ואז מפזרים סלטים עם אגוזי מלך קלויים הנותרים.